super junior Pictures, Images and Photos
'Cause we 13elieve in yourprom15e,(:

*A-MAN-DA GOH!
Hey hey.
Some call mee Mandiee♥
011097 is ma BIG day ;love
Dance is all I blabber about. (:
But Super Junior is who I think about ;shyshy
&With these people , my life just keep going :>
♥SuJu- Eunhyuk
♥SHINee- Key
♥2NE1- CL
♥SNSD- Sunny
♥2pm- Nichkhun, Junsu
♥2am- Seulong
♥B2ST- Yoseob
-Fyi , archives are somewhere in this blog ._. Have fun searching .

MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com

super junior Pictures, Images and Photos
We 10ve the remaining 10, and we will prot3ct the other 3.(:


Super Junior 13 Pictures, Images and Photos
13 as a group, 15 as a family :D

CLASS OF `1o^^
♥Onegeetree | ♥Brenda | ♥Ethel | ♥Jessie | ♥Jiamin | ♥Karen | ♥Kassandra | ♥Kendra | ♥Peiqi | ♥Shaneika | ♥Tracy | ♥Xin wei |
Seniors~
♥Twogeetree | ♥An qi | ♥Claire | ♥Clarice | ♥Dilys | ♥Dionnis | ♥Ezebel | ♥Ezrella | ♥Faith | ♥Hafizah | ♥Hiu wai | ♥Say hwee | ♥Shalynn | ♥Syahirah | ♥Poojaa | ♥Yen yi | ♥Yu qi |
Lovable family:D
♥Elaine | ♥Emilyn | ♥Evonne | ♥Fiona |
AWESOME PEEPS(:
♥Anabelle | ♥Daniel | ♥Eunice | ♥Gabrielle | ♥Hanlu | ♥Jamie | ♥Jessica | ♥Jingwen | ♥KaiLin | ♥Lingyink | ♥Michael | ♥Nikki | ♥Rachel Ng | ♥Sarah | ♥Stephanie | ♥Vanessa | ♥Yuanting |
OTHERS
♥Private | ♥Dance blog | ♥AN.JELL | ♥SHINee | ♥SHINeeLovers | ♥SNSD | ♥Super Junior |

Template by Elle @ satellit-e.bs.com
Banners: reviviscent
Others: (1 | 2)


“슈퍼주니어”
January 2008 February 2008 April 2008 May 2008 June 2008 July 2008 August 2008 September 2008 October 2008 November 2008 December 2008 January 2009 February 2009 March 2009 May 2009 June 2009 July 2009 September 2009 October 2009 December 2009 January 2010 February 2010 March 2010 April 2010 May 2010 June 2010 July 2010 August 2010 September 2010 October 2010 November 2010 December 2010 January 2011 March 2011 April 2011

got dis from jamie blog
Saturday, May 2, 2009 || 11:58 PM

Q1.Besides your lips,where is your favourite spot to get kissed?
Ans: Cheeks :D
Q2.How do u feel when you woke up dis morning?
Ans:Like a pig
Q3.Who was the last person whom u took photo wif?
Ans: myself, i guess...
Q4.Would u consider yourself to be spoiled?
Ans: NO
Q5.Would u donate blood?
Ans: i would if i am not afraid of injections...
Q6.Have u have a gd fwen of an opposie sex?
Ans: Yes
Q7.Do you wan someone dead?
Ans: if i rrrrrrrrreeeeeeeeaaaaaaaaallllllliiiiiiiiiiiii hate dat person
Q8.What does your last text msg say?
Ans: lolx...dat is personal..
Q9.What are u thinking of right now?
Ans: Thinking of lots of things rite nw...my brain is rather complicated...
Q10.Do you wish someone was with you right now?
Ans: ya ya ya!!!
Q11.When did you go to sleep last night?
Ans: around 10.3o++
Q12.Where did you buy your t-shirt that you are wearing now?
Ans: Malaysia
Q13.Is someone in your mind?
Ans: Yes
Q14.Who is the last person who texted you?
Ans: Jamie
Q15.People tagged to do this quiz?
Ans: Nobody...